OTKRIVEN MOGUĆ MOTIV NAPADA U PETROVARADINU: Našli su se po dogovoru i započeli svađu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 12:33

OTKRIVEN MOGUĆ MOTIV NAPADA U PETROVARADINU: Našli su se po dogovoru i započeli svađu

Iza svega stoje neraščišćeni računi.

Muškarac (37), izboden je nožem, nakon svađe sa poznanikom u Petrovaradinu, a kako se navodi, motiv je nerazrešeni računi vezani za narkotike.

Napad se dogodio u nedelju oko 21 sat u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu. 

Policija radi na pronalasku muškarca koji je nožem izbo poznanika i pobegao.

- Sumnja se da su se dvojica muškaraca našla po dogovoru i da su se posvađali, verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko nekog neraščišćenog duga. Svađa je prerasla u tuču, a potom je napadač izvadio nož i ubo žrtvu i pobegao. Policija intezivno radi na njegovom pronalasku - rekao je izvor Informera. 

Kako nezvanično saznajemo njih dvojica poznati su policiji. 

- Sumnja se da je motiv svađe vezan za narkotike ili neka novčana dugovanja. Istragom će biti utvrđen tačan motiv napada - istakao je.

Povređeni muškarac zbrinut je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine na odeljenju hirurgije.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.