OTKRIVEN IDENTITET NASTRADALIH U PETROVARADINU: Preminuli poznati pesnik i njegova supruga književnica! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 21:28

OTKRIVEN IDENTITET NASTRADALIH U PETROVARADINU: Preminuli poznati pesnik i njegova supruga književnica! 

Smrt bračnog para potvrdio je dečji pesnik Mošo Odalović

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, u kući u Reljkovićevoj u Petrovaradinu pronađena su tela poznatog srpskog pesnika Milana Nenadića (73) i njegove supruga Ileana Ursu Nenadić (67), književnice i prevodioca.

Prema prvim informacijama, oni su se ugušili od curenja gasa između subote i nedelje, a njihova beživotna tela su danas pronađena.

Zvaničnih inofrmacija o ovoj tragediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada nema. O tome da su se njih dvoje upokojili, potvrdio je poznati dečji pesnik Mošo Odalović na svom FB profilu.

- Pokoj dušama njinim.Milan Nenadić-Ileana Ursu. Zauvek sklopljena bračna antologija - napisao je Odalović, uz njihove fotografije.

Milan Nenadić je smatran za jednog od najboljih savremenih pesnika u nas, a dobitnik je velikog broja književnih nagrada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U PETROVARADINU Tela poznatog PESNIKA i njegove supruge književnice pronađena u porodičnoj kući

Izvor: Blic, 07.Mar.2021

Tela starijeg bračnog para pronađena su u jednoj porodičnoj kući u Petrovaradinu, nezvanično je potvrđeno Tanjugu iz izvora bliskog MUP-u.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.