OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA NA AERODROMU! U sekundi oteo pištolj policajcu i krenuo da UBIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 20:15

OTKRIVEN IDENTITET NAPADAČA NA AERODROMU! U sekundi oteo pištolj policajcu i krenuo da UBIJA! (VIDEO)

Cela zemlja na nogama

Uhapšeni muškarac koji je otvorio vatru na aerodromu u glavnom gradu Moldavije, Kišinjevu, je državljanin (43) Tadžikistana, saopštio je premijer zemlje, Dorin Rečean.

Na aerodromu su ubijena dva policajca, dok je jedan civil ranjen, napisao je premijer Moldavije na Fejsbuku. Napadač je otvorio vatra na terminalu, ali je potom ranjen i uhapšen u akciji policije. Trenutno se nalazi u bolnici.

Kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetske agencije, napadač je doputovao iz Turske avionom, a onda mu je odbijeno da uđe u zemlju. U momentu dok je bio u pratnji graničnih službenika, jednom je oteo pištolj i zapucao.

Čim se to dogodilo, policija je brzo reagovala i savladala napadača, ranivši ga. Potom su svi letovi otkazani, ali se nastavak letova očekuje u toku dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.