OTKRIVEN BOLESTAN MOTIV MASAKRIRANJA OVACA U VRŠCU?! Evo zašto je dečak (13) sekirom ZAKLAO 12 jagnjadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:58

OTKRIVEN BOLESTAN MOTIV MASAKRIRANJA OVACA U VRŠCU?! Evo zašto je dečak (13) sekirom ZAKLAO 12 jagnjadi

Ubijeno je 12 jaganjaca
Dečak (13) iz sela kod Vršca koji je, kako se sumnja, sekirom pre dva dana ubio 12 jaganjaca u toru svog stanodavca, navodno je to učinio jer se naljutio i hteo da izbegne čuvanje stoke, kažu meštani.
Jeziv slučaj, podsetimo, otkriven je pre dva dana kada je vlasnik jaganjaca ušao u tor gde su mu bile životinje i zatekao krvoproliće. Šokirani vlasnik ovaca jezivi prizor snimio je kamerom mobilnog telefona i podelio na društvenim mrežama gde je između ostalog naveo da je to uradio dečak od samo 13 godina.
- Mi smo šokirani šta je dečak uradio! Niko od nas ne može da poveruje da je neko sposoban da uopšte i pomisli da pokolje životinje, jer mu se nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.