OTKRIVAMO: Evo ko je i zašto napisao NAJISKRENIJI CV u Srbiji

Izvor: 24sata, 10.Dec.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO: Evo ko je i zašto napisao NAJISKRENIJI CV u Srbiji

"Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije pošteno plaćeno, NE DOZVOLJAVAM da me neko iskorištava ili se iživljava na meni. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem svoje tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, puotvanja, izlaske, sport i provod, što spada u normalan život, A NE U LUSKUZ."

Aleksandar Nikolić je ovim pismom pokazao revolt prema poslovanju mnogih firmi | Foto: Privatna >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << arhiva: Aleksandar Nikolić

Mali revolt običnog čoveka prema isfoliranim firmama (KLIKNI ZA UVEĆANJE)

- Nisam ni očekivao da mi odgovore, niti sam zbog toga poslao pismo. Želeo sam da se obratim pametnim ljudima, za koje znam da rade u toj firmi i da dele moje mišljenje. Pismo je istinito, ali šaljivo i njime sam se oslobodio velikog tereta - kaže Aleksandar.

A teret su bile gomile neuspelih intervjua za posao, na kojima su mu postavljali mnoga, po njemu „idiotska“ pitanja.

- Jednom su me pitali da li sam imao nesrećno detinjstvo. Mislim, šta to treba da znači, ako jesam, onda sam serijski ubica i pobiću sve radnike? Zbog svih tih gluposti sam odlučio da pošaljem pismo, ono predstavlja moj „mali revolt“ - priča on kroz smeh.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

OTKRIVAMO: Evo ko je i zašto napisao NAJISKRENIJI CV u Srbiji

Izvor: Press, 10.Dec.2014

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije pošteno plaćeno, NE DOZVOLJAVAM da me neko iskorištava ili se iživljava na meni. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem svoje tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.