OTKRILA MNOGO VIŠE OD TOGA KAKVO ĆE BITI VREME: Internet poludeo za popularnom voditeljkom (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILA MNOGO VIŠE OD TOGA KAKVO ĆE BITI VREME: Internet poludeo za popularnom voditeljkom (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka vremenske prognoze Kristina Blekvel, iako je i do sada bila popularno TV lice, postala je hit na internetu, ali ne zbog svog prezenterskog talenta.

Naime, kada se pojavila pred kamerama u crnoj majici, belim pantalonama i dugoj, elegantnoj ogrlici, Kristina je odavala utisak pametne i profesionalne mlade žene, i ništa u njenom najavljivanju vremenskih prilika nije slutilo da će se dogoditi išta zanimljivo.

U jednom momentu, dok se bavila pojašnjavanjem meteorologije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kristina se okrenula tako da je postalo jasno da su joj pantalone koje ima na sebi preuske, a zbog kojih se njeno međunožje ocrtavalo van granica pristojnosti.

Neko od Kristininih fanova, ko je pratio njenu prognozu, ovaj snimak postavio je na Jutjub, a on je ubrzo postao viralan i napravio pravu pometnju.

Voditelja, inače, na Instagram redovono postavlja slike na kojima promoviše zdrav način života, a sebe opisuje kao suprugu, majku i poslovnu ženu.

A photo posted by Cristina Blackwell (@crisblackwell) on Apr 1, 2016 at 12:16pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VODITELJKA ZALUDELA INTERNET: Osim vremena, otkrila i nešto drugo

Izvor: Kurir, 13.Maj.2016

...Naime, kada se pojavila pred kamerama u crnoj majici, belim pantalonama i dugoj, elegantnoj ogrlici, Kristina je odavala utisak pametne i profesionalne mlade žene, i ništa u njenom najavljivanju vremenskih prilika nije slutilo da će se dogoditi išta zanimljivo..U jednom momentu, dok se bavila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.