OTIŠLI SU U SLOVENIJU DA JOJ POMOGNU, BILA JE BOLESNA Komšije iznele detalje iz života ubijene Srpkinje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 16:19

"OTIŠLI SU U SLOVENIJU DA JOJ POMOGNU, BILA JE BOLESNA" Komšije iznele detalje iz života ubijene Srpkinje

Momak (20) iz Slovenije uhapšen je zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (27).

On je ubio svoju devojku, državljanku Srbije, a njeno telo pronađeno je dva dana nakon zločina. Ubijena devojka od 2014. godine živi u Sloveniji, a njene komšije u Smederevu u šoku su zbog svega što se desilo.

- Oni su 2014. godine otišli porodično u Sloveniju, kako bi joj pomogli, bila je bolesna i imala je problem s narkoticima. Skućili se, sve je bilo u redu, njoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo čak i bilo bolje zdravstveno pa je upisala i za medicinsku sestru - pričaju komšije.

Kako navode meštani, ona je imala probleme, a dešavalo se da je i nasilna prema porodici.

- Nakon nekog vremena je upoznala tog mladića i krenuli su da žive zajedno. Strašno je ovo što se dogodilo - kaže on.

Zločin koji se dogodio u Sloveniji je šokirao javnost. Policija je kobnog dana primila poziv od čoveka koji im je rekao da se u stanu u Partizanskoj ulici u Mariboru, te da se u istom stanu nalazi i muškarac koji je naneo povrede toj ženi.

Policija je po dolasku u stanu pronašla telo nakon čega je njen partner uhapšen. Policija je prikupljanjem informacija utvrdila da su osumnjičeni i žrtva imali tešku svađu u četvrtak 25. maja i da je osumnjičeni nekoliko puta udario žrtvu u glavu i potom je zadavio.

Inače, ubica je od ranije poznat policiji. On je više puta je procesuiran zbog nasilja u porodici, narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog proizvodnje droge i trgovine narkotika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.