KRALA U PRODAVNICI, A DECA JOJ UMALO IZGORELA: Auto sa mališanima se zapalio - usledila neviđena drama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 18:55

KRALA U PRODAVNICI, A DECA JOJ UMALO IZGORELA: Auto sa mališanima se zapalio - usledila neviđena drama

Žena sa Floride optužena je da je ostavila svoje dvoje dece u automobilu, koji se zapalio, dok je krala u radnji.

Ališa Mur (24) je uhapšena i sada se suočava sa dve optužbe za krivična dela za incident od 26. maja, prenosi NBC Njuz. Prema evidenciji, oba deteta žene koja je stanovnica Orlanda, čija starost nije poznata, preživela su požar, ali je jedno zadobilo opekotine prvog stepena.

Njen automobil “linkoln” iz 2016. godine, bio je parkiran u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tržnom centru u Ovijedu, gde je navodno krala iz jedne prodavnice sa „nepoznatim muškarcem“ kada se njeno vozilo zapalilo, navodi se u izveštaju o hapšenju koji je citirao NBC Njuz.

Mur je ispustila robu i pobegla iz robne kuće kada je videla da je njen automobil zahvaćen plamenom.

Kako prenosi NBC Njuz, oba deteta su na kraju uspela da pobegnu iz zapaljenog vozila i dobiju negu u obližnjoj bolnici zahvaljujući pomoći prolaznika.

U izveštaju o hapšenju se takođe navodi da je jedno od dece zadobilo višestruke opekotine prvog stepena po licu i ušima pre nego što je uspelo da pobegne.

Policija je uhapsila Mur na osnovu nerešenog naloga koji nije u vezi sa incidentom u tržnom centru Ovijedo i optužila je za podmetanje požara i teško zanemarivanje dece, prenosi NBC Njuz. Dok je, prema izveštaju o hapšenju, uzrok požara još uvek nepoznat, Mur je doprinela povredama koje su njena deca zadobila jer je „požar nastao tokom krivičnog dela koje je vršila Mur”.

Ališa Mur se u petak izjasnila da nije kriva. Njena kaucija je određena na 20.000 dolara, a saslušanje je zakazano za 27. jun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.