Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO JOŠ JEDAN "SOPRANOS" Preminuo glumac Frenk Vinsent

Glumac Frenk Vinsent, koji se proslavio u seriji "Sopranovi" i filmovima Martina Skorsezea, umro je u 79. godini, a kao uzrok navedene su komplikacije tokom operacije srca.

Poznati glumac je prošle nedelje imao infarkt, te je danas operisan. Američki mediji su preneli da je preminuo u bolnici.

Za sobom je ostavio karijeru dugu 41 godinu, a bio je poznat po ulogama žestokih momaka.

Pored glume, u kojoj je tumačio više od 70 uloga, bavio se i muzikom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preminuo glumac Frenk Vinsent

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2017, 07:00

Glumac Frenk Vinsent, koji se proslavio u seriji "Sopranovi" i filmovima Martina Skorsezea, umro je u 79. godini, a kao uzrok navedene su komplikacije tokom operacije srca...Poznati glumac je prošle nedelje imao infarkt, te je juče operisan. Američki mediji su preneli da je preminuo u bolnici...Za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.