OTIŠAO JE U ŠETNJU i NIKAD SE NIJE VRATIO: Policija pronašla telo 40-godišnjaka i konstatovala jeziv uzrok smrti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 08:10

OTIŠAO JE U ŠETNJU i NIKAD SE NIJE VRATIO: Policija pronašla telo 40-godišnjaka i konstatovala jeziv uzrok smrti! (VIDEO)

Potraga je počela u sredu uveče sa timovima na terenu i helikopterima u vazduhu.

Planinar iz Montane koji je nestao prošle nedelje pronađen je mrtav u četvrtak, a veruje se da ga je ubio grizli.

Beživotno telo Krejga Kluatra (40) iz Livingstona nađeno je dan nakon što je krenuo u planinarenje sa prijateljem, ali se kasnije nije pojavio na dogovorenom mestu.

- Razišli su se kasnije tog jutra. Kad se drugi čovek vratio do njihovog vozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prijatelja mu nije bilo, pozvao nas je i počeli smo potragu - rekao je šerif okruga Park Bred Bičler.

Zvaničnici nisu objavili detalje u vezi mesta na kojem je nađeno Krejgovo telo niti zašto veruju da ga je usmrtio grizli, preneo je “Njujork post”.

Potraga je počela u sredu uveče sa timovima na terenu i helikopterima u vazduhu, koji su pretraživali područje oko potoka Siks majl na planini Absaroka, severno od Nacionalnog parka Jeloustoun.

Krejg je preselio iz rodnog Masačusetsa u Montanu pre više od dve decenije. Tamo je upoznao buduću suprugu Džejmi i odlučio da izgradi kući, kako je ispričao njegov otac.

- Bio je dobar čovek, dobar, vredan, porodični čovek - istakao je Dejvid Kluatr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.