OTIŠAO JE TRČEĆI DO RIBNIKARA KADA JE ČUO ZA PUCNJAVU: Otac dečaka-ubice mislio da mu je sin RANJEN, a onda ga je zaustavila policija i rekla mu OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 14:25

OTIŠAO JE TRČEĆI DO "RIBNIKARA" KADA JE ČUO ZA PUCNJAVU: Otac dečaka-ubice mislio da mu je sin RANJEN, a onda ga je zaustavila policija i rekla mu OVO

Otac dečaka ubice mislio da mu je sin povređen, a onda je saznao pravu istinu.

Otac dečaka-ubice (14), nakon što je 3. maja ujutru čuo da se dogodila pucnjava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uplašio se da je njegov sin povređen, a zatim zvao nekoliko prijatelja da mu pomognu kako bi spasao svoje dete.

Do ovog saznanja došli su kriminalistički inspektori istražujući stravičan masakr u školi na Vračaru u kojoj je ubijeno devetoro dece i radnik obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Vlahović (53).

Prema nezvaničnim saznanjima Informera otac je preko portala saznao da se dogodila pucnjava u školi koju pohađa njegov sin. Navodno, on u prvi mah nije znao da je upravo njegov sin napravio krvavi pir već je zvao prijatelje kako bi mu pomogli i saznali da li je povređen.

- On je zvao prijatelje i molio ih da mu pomognu kako bi spasao svog sina?! U međuvremenu je istrčao iz stana i pokušao da zaustavi neki taksi kako bi se odvezao do škole. Međutim, kako mu nijedno vozilo nije stalo, odlučio je da do škole udaljene oko 600 metara ode pešaka - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Prema njegovim rečima otac je trčeći, za samo nekoliko minuta, stigao do glavnog ulaza u dvorište osnovne škole "Vladislav Ribnikar" gde ga je zaustavila policija.

Ovako je izledalo hapšenje dečaka-ubice:

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- On je policajcima rekao da njegov sin pohađa tu školu i da je zabrinut za njegovu bezbednost. Policajac koji je obezbeđivao mesto zločina mu je poručio da još uvek nema nikakve informacije i da mora da bude strpljiv - kaže on.

Međutim, kako kaže izvor Informera, on je ubrzo saznao da je upravo njegov sin pucao...

- Verovatno nije još uvek imao punu informaciju da mu je sin odgovoran za smrt drugova, ali i to saznanje bilo je dovoljno da se povuče iz mase i vrati u stan. Nakon toga policajci su mu ubrzo pokucali na vrata stana i uhapsili ga - priča sagovornik našeg portala.

Podsetimo dečak-ubica, 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Nakon stravičnog krvavog pira smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

U međuvremenu, protiv roditelja dečaka podignute su optužnice.

Otac dečaka-ubice se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK njegove majke pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica počinio masovno ubistvo.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTAC DEČAKA UBICE RAZGOVARAO SA POLICIJOM U VREME MASAKRA U RIBNIKARU?! Obratio se policajcu ispred škole ovim rečima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 11:52

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Informer, otac maloletnog ubice je preko medija saznao da se dogodila pucnjava u školi koju pohađa njegov sin. U prvi mah, navodno, on nije znao da je upravo njegov sin napravio krvavi pir, već je zvao prijatelje kako bi mu pomogli i saznali da li...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.