OTEŽAN SAOBRAĆAJ! Sneg je počeo da pada, VOZAČI OBRATITE PAŽNJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTEŽAN SAOBRAĆAJ! Sneg je počeo da pada, VOZAČI OBRATITE PAŽNJU!

Vozači se upozoravaju da je zbog najavljenih snežnih padavina obavezna zimska oprema

Vozače danas očekuje još jedan talas snežnih padavina i hladnog vremena, odnosno pogoršani zimski uslovi vožnje, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

AMSS upozorava vozače da će im zbog očekivanog formiranja novog snežnog pokrivača, pogotovo u planinskim delovima zemlje, pored zimskih guma, biti obavezna i upotreba lanaca. Zimska oprema koja olakšava vožnju obavezna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u svakom automobilu.

U nižim predelima zapadne, centralne i juzne Srbije formiranje, a na planinama manje povećanje visine snežnog pokrivača, vejavica i snežni nanosi, saopštio je RHMZ. Najniža temperatura od -5 do 0 stepeni, a najviša u većini mesta od -2 do 0, na istoku do 4 stepena.

I u Beogradu će biti oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa slabim snegom, uveče suvo uz smanjenje oblačnosti.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama i na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema dužih zadržavanja.

BONUS VIDEO: LEKCIJA SVIM VOZAČIMA Motociklisti su krenuli u ludu vožnju, a onda se na putu našla jedna baka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.