OTETA ĆERKA POZNATOG SPORTISTE: Ocu stigao JEZIVI POZIV, evo kako se SVE ZAVRŠILO (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTETA ĆERKA POZNATOG SPORTISTE: Ocu stigao JEZIVI POZIV, evo kako se SVE ZAVRŠILO (FOTO/VIDEO)

Šestogodišnjakinju je kidnapovala četvoročlana banda koja je za njeno puštanje zatražila otkup.

Devojčica Ejmi Li de Jager (6) ćerka poznatog šampiona u trkama motornim čamcem, vraćena je svojoj porodici, nakon što je oteta u ponedeljak iz naručja svoje majke ispred škole u Johanesburgu u Južnoj Africi.

Naime, šestogodišnjakinju je kidnapovala četvoročlana banda koja je za njeno puštanje zatražila otkup.

Njena majka Angelina zadobila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede ramena dok je pokušavala da spreči otmičare da odvedu njenu ćerku, koja je sve vreme vrištala. Međutim, četvoročlana banda bila je snažnija od nje.

Police hunt 4 men who kidnapped daughter of South African powerboat racing star – Amy-Leigh de Jager is SAFE after gang dumped her on street, 19 hours after she was snatched from her mother outside a school, demanding… https://t.co/nrTrAbxV5s pic.twitter.com/OUd6sCzyCO

— konniemoments1 (@KonnieMoments1) September 3, 2019

Otac devojčice Vinand de Jager, šampion F1 u trkama motornim čamcem, ubrzo je primio telefonski poziv od bande, koja je zahtevala 120.000 evra za njeno puštanje.

Kako su neki mediji prenosili, devojčica je bila ispred škole sa majkom i mlađim bratom (5), kada ih je banda napala iz tojote fortuner 4x4. Pretpostavlja se da je Ejmi bila meta, jer su kidnaperi ostavili njenog brata, a takođe nisu dirali ni drugu decu, pre nego što su je oteli.

- Čula sam majku kako vrišti, i videla belu tojotu kako odlazi a majka pada na zemlju. Nisam uspela da vidim ljude u kolima jer su stakla bila zatamnjena - rekla je jedna majka koja je svedočila kidnapovanju.

Kako su mediji preneli, deda šestogodišnjakinje rekao je da nije plaćen otkup za njen povratak, iako je to bio zahtev otmičara.

- Otmičari su je ostavili u utorak oko 2 sata ujutru u naselju Vanderbijalpark. Rekli su joj da pretrči ulicu po mraku i da je sa druge strane čeka njena majka. Međutim, niko je nije čekao, a kidnaperi su se odvezli sa tog mesta, rekao je Ejmin deda.

Devojčici su pomogli stranci koji su prolazili tim putem koji su je odveli u najbližu policijsku stanicu, nakon čega je obaveštena i porodica.

Policija i dalje prikuplja informacije i traga za počiniocima.

JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.