OTAC ŽELEO DA SAZNA KAKVA JE SITUACIJA AKO JE TELO U VODI! Čuveni heroj sa Dunava: Sve upućuje da je Matej potonuo s telefonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 22:10

OTAC ŽELEO DA SAZNA KAKVA JE SITUACIJA AKO JE TELO U VODI! Čuveni heroj sa Dunava: Sve upućuje da je Matej potonuo s telefonom

Prošle su dve nedelje od nestanka Mateja Periša u Beogradu. Srpska policija juče je objavila da su nakon pregleda stotina sati materijala s nadzornih kamera utvrdili kuda se kretao od izlaska iz Beton hale do reke Save, kada mu se gubi svaki trag.

Nenad Periš, Matejev otac, i danas je u Beogradu, a posetio je i čoveka koji je iz hladnog Dunava do sada spasio 31 osobu, zadnju prekjuče - Renata Grbića. Grbić je rekao za Dnevnik HRT- a da je jučer Matejev otac došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do njega sa namerom da mu objasni kakva je situacija kada je telo u vodi, a razgovarali su i o signalu mobilnog koji je Matej imao.

Signal je zadnji put lociran kod Velikog ratnog ostrva. Grbić je dodao da su razgovarali postoji li mogućnost da se Matej uspeo uhvatiti za panjeve ili stabla koja su plivala rekom.

- Svaki trag mu se gubi kod Velikog ratnog ostrva, što predstavlja da je on potonuo s telefonom - rekao je Grbić.

Grbić je naglasio da na tom području ima dosta šuma, ali i vikendica, pa se otac nada da se Matej uspeo tu negde da  sakrije.

- Brat i ja smo svaki dan u čamcu, uključeni smo u potragu, gledamo obale gde ribarimo. Policija je takođe svaki dan na terenu - poručio je Grbić.

Potraga za Matejem nastavlja se i sutra.

"Policija obilazi svakodnevno teren sve do Pančeva, ali za sada bez ikakvih rezultata. "Dunav i Sava u ovo doba godine su vrlo jaki i nemirni, pogotovo ovih dana, jer se otapa snijeg. Vodostaj je porastao za jedan i pol metar. Obje rijeke nose granje i panjeve, a uz to su vrlo hladne, oko četiri do pet stupnjeva, što je vrlo nezgodno za organizam", poručio je Grbić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.