OTAC UDAVIO TROJE DECE: Pre svirepog zločina ženi ostavio JEZIVU PORUKU, od njegovih reči pripašće vam muka

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:06

OTAC UDAVIO TROJE DECE: Pre svirepog zločina ženi ostavio JEZIVU PORUKU, od njegovih reči pripašće vam muka

Otac iz Ilinoisa osuđen je u petak na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode zbog ubistva svoje troje dece 2022.

Džejson Karels (36) izjasnio se krivim i mentalno obolelim sredinom decembra po tri tačke optužnice za prvostepeno ubistvo svoje troje dece starosti pet, tri i dve godine, navodi se u saopštenju Kancelarije državnog tužioca okruga Lejk.

Tužioci su rekli da je Karels udavio u vodi Brajanta (5), Kasidi (3) i Gideona (2) u svojoj kući u Raund >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lejk Biču, severnom predgrađu Čikaga, 13. juna 2022. Policija koja je došla na lice mesta nakon poziva majke, otkrila je Karelsovu poruku u kojoj je naveo: “Ako ja ne mogu da ih imam, ne možeš ni ti”.

Otac je uhapšen kasnije istog dna u Džolijetu, nakon 17-minutne policijske potere, koja je dovela do udesa Karelsovog automobila. Šef policije Raund Lejk Biča Gilbert Rivera rekao je da je Karels više puta pokušao da izvrši samoubistvo nakon zločina.

Majka Debra Karels rekla je 2022. da su ona i Džejson bili usred razvoda jer je on “stalno igrao igrice i zanemarivao porodicu”. Debra je rekla da je zatekla mrtva tela svoje dece na krevetu kad je otišla da ih pokupi nakon što su provela vikend sa ocem.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.