OTAC UBIJENOG MILEUSNIĆA POSLE ODLUKE SUDA Nijedna presuda mi neće vratiti sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2021, 11:46

OTAC UBIJENOG MILEUSNIĆA POSLE ODLUKE SUDA "Nijedna presuda mi neće vratiti sina"

Mileusnić je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru

Otac ubijenog Miloša Mileusnića, Goran, izjavio je danas nakon izricanja presude Neđeljku Đuroviću, a koji je osuđen na 30 godina zatvora, da nije siguran da li je razočaran presudom.

- S obzirom na to da je uvedena doživotna kazna, mogao je i Neđeljko Đurović da bude osuđen na 40 godina, ne znam šta da vam kažem da li sam razočaran presudom. Ne znam da li ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se žaliti na ovu presudu, samo se nadam da je apelacija neće dodatno spustiti. Hvala sudu jer su bili vrlo korektni i sudsko veće je uzelo u obzir sve okolnosti. Nijedna presuda neće vratiti mog sina - rekao je Goran za Telegraf.rs.

Kako je rekla tetka ubijenog Miloša, a koja je advokat, žaliće se na presudu.

- Ako je već uvedena doživotna kazna, zašto Đurović nije osuđen na nju - izjavila je Ljiljana Mraković.

Podsećamo, Đurović je danas osuđen, dve i po godine posle ubistva studenta Miloša. Na teret mu je stavljeno krivično delo teško ubistvo na podmukao način, 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

Optuženi je od početka do kraja tvrdio da nije počinio ubistvo, a u završnoj reči je rekao da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.