OTAC STAO U ZAUSTAVNU TRAKU ZBOG ĆERKICE (4) Detalji stravične saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 23:48

OTAC STAO U ZAUSTAVNU TRAKU ZBOG ĆERKICE (4) Detalji stravične saobraćajne nesreće na auto-putu "Miloš Veliki"

Teretnim vozilom upravljao državljanin Crne Gore

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u 18.35 časova na auto-putu Miloš Veliki, smer Čačak - Beograd, u mestu Pepeljevac, opština Lajkovac, poginuo je muškarac (36) iz Beograda, dok je njegova ćerka (4) teško povređena. Prema prvim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo kada je otac svojim putničkim vozilom stao u zaustavnu traku i izveo ćerku (4).

Na njih je tad naletelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teretno vozilo, kojim je upravljao državljanin Crne Gore. Otac devojčice je poginuo na licu mesta, a devojčica je zadobila teške telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar u Valjevu. Kako se saznaje, zbog povreda opasnih po život, devojčica je transportovana za Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Lajkovca

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2023, 11:57

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto- putu ''Miloš Veliki'' u mestu Pepeljevac kod Lajkovca poginuo je I. Ž. iz Beograda, dok je njegova četvorogodišnja ćerka teško povređena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.