OTAC POKOJNE TIJANE JURIC OGORCEN Lazni vidovnjak u laznim novinama plasira lazi o mom mrtvom detetu

Izvor: medio.rs, 12.Jan.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC POKOJNE TIJANE JURIC OGORCEN Lazni vidovnjak u laznim novinama plasira lazi o mom mrtvom detetu

Igor Jurić, otac pokojne Tijane Jurić, izjavio je danas da je ogorčen pisanjem jednog dnevnog lista da je vidovnjak pomogao da se reši slučaj monstruoznog zločina nad njegovom kćerkom, koju je u julu 2014. najpre silovao, a zatim ubio Dragan Đurić, mesar iz Surčina

- U dnevnom listu Kurir objavljeno je da je jedan vidovnjak pomogao da se reši slučaj naše Tijane. U istom listu objavljeno je i da sam ja na sve to izjavio: "Tvrdio je da mi je ćerka u Srbiji". >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

- Želim da javnost zna da se radi o laži, i da je poverenje koje imam u medije zloupotrebljeno. Novinarki koja me je pozvala nisam dao tu izjavu - naveo je Jurić na svom FB profilu i dodao:

- Ne želim da se pišu neistine, ni da se ime mog deteta izgovara u svrhu propagande vidovnjaka. Povodom celog slučaja želim da kažem i da čovek u najtežim mogućim situacijama koje mogu da ga zadese, a kakav je nestanak deteta, svaku nadu vidi kao šansu.

Ali molim sve, da čak i tada, ako se nađu u takvom problemu, kontaktiraju zvanične državne organe, a ne osobe koji se koriste tuđim mukama, konstatovao je Igor otac pokojne Tijane Jurić.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.