OTAC MONSTRUMA IZ GRADAČCA NE DOZVOLJAVA DA SE UKOPA TELO? Šok saznanje - leš Nermina Sulejmanovića i dalje u Komemorativnom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 20:23

OTAC MONSTRUMA IZ GRADAČCA NE DOZVOLJAVA DA SE UKOPA TELO? Šok saznanje - leš Nermina Sulejmanovića i dalje u Komemorativnom centru

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta života lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića, koji je pre više od mesec dana počinio monstruozni zločin u Gradačcu i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli jer do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je za Telegraf da Gradska uprava iz Gradačca čeka da Nerminov otac da saglasnost, kako bi telo bilo ukopano.

- S obzirom na to da pokojnik ima žive srodnike potrebna je njihova saglasnost da bi se telo ukopalo čak i o trošku države - rekao je Latifagić za Telegraf.

Na pitanje da li su stupili u kontakt sa Nerminovim ocem, Latifagić kaže da je za to zadužena opština u kojoj je Sulejmanović bio prijavljen.

- Da je otac želeo da ga sahrani, on bi to učinio - rekao je on.

Latifagić dodaje da je standardna procedura da se telo pokojnika u mrtvačnici drži najviše tri dana, ali da sve zavisi od situacije.

- Što se nas tiče, mi imamo specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji. Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još uvek nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima - objašnjava Latifagić.

Da podsetimo, 11. avgusta Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Nakon toga Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.