OTAC MONSTRUM BACIO SINA DIVLJIM ZVERIMA: Dvogodišnjak pronađen u čeljustima opasnih životinja - isplivali strašni detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 16:10

OTAC MONSTRUM BACIO SINA DIVLJIM ZVERIMA: Dvogodišnjak pronađen u čeljustima opasnih životinja - isplivali strašni detalji

Mališan sa Floride, Tejlen Mozli (2) koji je prošlog meseca pronađen u čeljusti aligatora, udavio je njegov otac, pa bacio u jezero puno aligatora, potvrdila je policija.

Nestanak Tejlena Mozlia prijavljen je 30 marta, nakon što je njegova majka, Pašun Džefri (20) pronađena mrtva u njihovom stanu sa 100 uboda nožem.

Policijska uprava na Floridi, odmah je počela potragu za dečakom i završila je samo dan kasnije pronašavši dvogodišnjaka u raljama reptila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tejlenovo telo pronađeno je 31. marta.

Inače, jezero Mađore je skoro 18 kilometara udaljeno od stana njegove majke, saopštila je policija. Potraga za dečakom uključivala je pse, dron i federalne i državne agencije.

Policija je pucala na aligatora, koji je potom ispustio dečakovo telo, ali obdukcija je potvrdila da je dečak umro nakon što se utopio u jezeru blizu Pašunovog stana, piše Dejli star.

Šef policije Entoni Holovej je tada prokomentarisao jezivo otkriće:

- Nestalo dete pronađeno je u aligatoru, dok je mama izbodena na smrt. Otac je optužen za ubistva. Žao nam je što je tako moralo da se završi - rekao je šef policije.

Istražitelji su potrvrdilii i da je Pašun izbodena na zabavi koja je održana za Mozlija.

Portparol policije potvrdio je juče da je Mozli svog sina bacio u jezero u kom je kasnije dete pronađeno u ustima aligatora.

- Istraga je u toku i nastavljamo da procenjujemo sve informacije koje smo dobili - navodi se u saopštenju kancelarije tužioca.

Tajlenov otac Tomas Mozli (21) je optužen po dve tačke - za ubistvo prvog stepena zbog smrti njegovog sina i detetove majke Pašun.

Ovaj 21-godišnjak je trenutno u pritvoru bez mogućnosti za kauciju i trebalo bi da se pojavi na saslušanju povodom optužbi, 5. maja, izvestio je Njujork post.

Dokazi predstavljeni na sudu pokazali su da je Mozli imao veze sa mestom ubistva preko krvavog otiska prsta pronađenog na boci za čišćenje, kao i okrvavljenog otiska na cipelama pronađenim u stanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dečak nađen mrtav u ustima aligatora, i uskoro je otkrivena jeziva istina o njegovoj smrti: Nije ga usmrtila opasna životinja

Izvor: Blic, 25.Apr.2023

Mališana sa Floride koji je prošlog meseca pronađen mrtav u čeljustima aligatora, udavio je njegov otac pre nego što je dečak završio u ustima životinje. Uzrok smrti dvogodišnjeg Tajlena Moslija potvrdilo je mrtvozornik, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.