OTAC IZ PAKLA Izmasakrirao devojku dok je držala NJIHOVOG SINA U NARUČJU, a onda policiji izneo BIZARNU ODBRANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 07:18

OTAC IZ PAKLA Izmasakrirao devojku dok je držala NJIHOVOG SINA U NARUČJU, a onda policiji izneo BIZARNU ODBRANU

Policija je hitno reagovala.

Majka je izbodena nožem dok je spavala sa sinčićem u naručju, a njen bivši optužen je za ubistvo.

Lais Gonkalves da Silva, 30, umrla je nakon što je osumnjičeni provalio noću i napao je u njenom domu u Sao Pedro da Aldeji, u Brazilu, u ranim jutarnjim časovima, 18. aprila.

Lais je spavala u krevetu sa svojim sinom u naručju, starim godinu i devet meseci, kada je pretrpela brutalni napad, prema rečima žrtvine bake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivanet Gomes de Karvaljo.

Glavni osumnjičeni je njen bivši partner, 24-godišnji Luiz Klaudio Karvaljo.

On se predao u lokalnoj policijskoj stanici u pratnji advokata, ali je negirao da je počinio krivično delo.

Rekao je policajcima da je upao u kuću svoje bivše partnerke jer mu je "zaista nedostajao" sin i želeo je da ga vidi.

Karvaljo je tvrdio da je tokom svađe ona mahala nožem pre nego što joj je istrgnuo iz ruku i ubio je u navodnom činu "samoodbrane".

Međutim, policija i porodica žrtve ne veruju verziji događaja osumnjičenog, sumnjajući da je namerno ubio svoju bivšu devojku jer nije mogao da prihvati njihov raskid.

Policiais civis da 125ª DP (São Pedro da Aldeia) prenderam, nesta segunda (19), Luiz Carvalho, acusado de matar a ex-companheira, identificada como Laís Gonçalves da Silva, a facadas, no município de São Pedro da Aldeia. O crime ocorreu no domingo (18), na residência da vítima. pic.twitter.com/AWDF4X3mmw

— Portal dos Procurados (@PProcurados) April 22, 2021

Nekoliko dana pre zločina, Lais je posetila istu policijsku stanicu kako bi prijavila napad od strane Karvalja, a protiv njega je naknadno izrečena mera zabrane.

Sahranjena je na opštinskom groblju, a iza sebe je ostavila troje dece, uključujući i dečaka čiji se otac sumnjiči za ubistvo.

Slučaj je registrovan kao femicid, a Karvaljo, ukoliko bude proglašen krivim, mogao bi da dobije do 30 godina zatvora.

Istraga se nastavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.