OTAC I SIN ZVERSKI UBIJENI NA KUĆNOM PRAGU: Oduprećemo se, nikada nećemo zaboraviti ono što se desilo 17. marta 2004. godine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 15:09

OTAC I SIN ZVERSKI UBIJENI NA KUĆNOM PRAGU: "Oduprećemo se, nikada nećemo zaboraviti ono što se desilo 17. marta 2004. godine" (VIDEO)

Veliko stradanje Srba u novijoj istoriji
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić položio je venac na spomen obeležje ubijenim meštanima Dobrivoju i Borku Stoliću koji su ubijeni 17. marta 2004. godine na kućnom pragu u selu Drajkovce.
Jevtić je, u prisustvu opštinskog rukovodstva položio venac na spomen obeležje koje se nalazi u dvorištu crkve Sveti Jovan, u Štrpcu koje je posvećeno pripadnicima vojske, policije i civilima ubijenim tokom ratnih sukoba na Kosovu.
Podsetio je da su na današnji dan pre dve decenije ubijeni otac i sin Dobrivoje i Borko Stolić i poručio da nikada neće zaboraviti ono što se desilo 17. marta 2004. godine.
- Dve decenije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.