OTAC I SIN STRADALI ISTOG DANA! Dečak (14) se srušio od vrućine i umro tokom šetnje u parku, otac poginuo dok je jurio po pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 08:41

OTAC I SIN STRADALI ISTOG DANA! Dečak (14) se srušio od vrućine i umro tokom šetnje u parku, otac poginuo dok je jurio po pomoć

Tinejdžeru se slošilo tokom šetnje duž staze Marufo Vega i onesvestio se.

Mladi otac poginuo je u udesu automobila dok je jurio da dovede pomoć za svog posinka koji se srušio i kasnije preminuo u Nacionalnom parku Beg Bend na jugozapadu Teksasa u petak popodne.

Komunikacioni centar parka primio je poziv za pomoć u petak oko 18.00 sati. Služba parka je navela da su otac i njegova dva posinka, starosti 14 i 21 godinu, pešačili dok je napolju bilo 48 stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Celzijusa.

Otac je otišao do svog automobila da ode po pomoć dok je 21-godišnjak pokušao da prenese svog brata nazad do staze. Tim rendžera i patrola američkih graničara je oko 19.30 našla beživotno telo 14-godišnjaka duž staze.

I 31-godišnjeg oca su nedugo potom, oko 20.30, našli mrtvog u vozilu koje je imalo udes.

Zvaničnici parka su rekli da staza Marufo Vega prolazi kroz ekstremno težak pustinjski teren i stenovite litice u najtoplijem delu parka, bez vode ili hlada od drveća, i da je zato opasno za posetioce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.