OTAC GODINE: Ne zna da ima 22 dece!

Izvor: Kurir, 08.Jun.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC GODINE: Ne zna da ima 22 dece!

Bio sam mlad i ambiciozan i volim žene. Ne možete napadati čoveka zato što voli žene, rekao je otac godine

Muškarac iz Tenesija, koji se na sudu našao zbog neplaćanja alimentacije za dvadeset i dvoje dece koje ima sa 14 različitih žena, pokušao je dokazati da je, i pored finansijskih teškoća, dobar otac koji provodi vreme sa svojom decom.

Međutim, u trenutku dok govori o svojim očinskim kvalitetima,  promakao mu je tačan broj dece, ali i žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa kojima je ih je dobio. Naime, Orlando Šou zaključio je da ima samo 18 dece4, a čak 17 žena.

"Bio sam mlad i ambiciozan i volim žene. Ne možete da napadate čoveka zato što voli žene", rekao je "otac godine".

Orlando ipak ima plan kako da se izvuće iz financijskih problema.

"Nameravam da igram lutriju kao nikada do sad", rekao je, dok mu je sugerisao da je bolje da nađe najmanje tri ili četiri posla kako bi se približio smanjio dug.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.