OTAC DEČAKA-UBICE UŠAO U SUDNICU SA LISICAMA NA RUKAMA Drama na suđenju za masakr u Ribnikaru: Evo kako je reagovao kada je video suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 13:12

OTAC DEČAKA-UBICE UŠAO U SUDNICU SA LISICAMA NA RUKAMA Drama na suđenju za masakr u "Ribnikaru": Evo kako je reagovao kada je video suprugu

Otac i majka dečaka ubice, ušli su oko 11 časova u sudnicu u Palati pravde gde se danas održava suđenje. Na početku suđenja, oboje su plakali.

Otac dečaka je ušao u sudnicu sa lisicama na rukama i prošao je pored supruge klinuvši joj glavom, međutim, nisu ostavili nikakvu komunikaciju.

Roditelji žrtava koji su došli na suđenje, sedeli su iza njih.

Više javno tužilaštvo predložilo je da se isključi javnost, međutim, advokati okrivljenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se protivili tome.

Na suđenju su prisutni i vlasnik streljane u kojoj je dečak trenirao pucanje, kao i trener koji se takođe nalaze na optužnici Višeg javnog tužilaštva.

Pri izlasku iz sudnice sudski stražari dozvolili su supružnicima da se zagrle, a kako prenosi naš reporter sa lica mesta oboje su briznuli u plač i zagrljeni plakali nekoliko sekundi.

Majka dečaka ubice, stigla je danas oko 11 sati u Palatu pravde na suđenje po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom joj se, zajedno sa njenim suprugom, na teret stavlja da su dečaku ubici omogućili da koristi oružje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.