OTAC BACIO BEBU KROZ PROZOR ZBOG POŽARA: Vatrogasci spasili četiri osobe, HAOS U SARAJEVU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 08:49

OTAC BACIO BEBU KROZ PROZOR ZBOG POŽARA: Vatrogasci spasili četiri osobe, HAOS U SARAJEVU (VIDEO)

Nadležne službe su odmah pristupile spasavanju ugroženih života.

Sarajevski policajci i vatrogasci tokom noći su spasli četiri života prilikom dramatičnog gašenja velikog požara u stambenoj zgradi u ulici Pehlivanuša na Mejtašu.

Požar u stanu na potkrovlju dojavljen je Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi Sarajevo oko 1:46 časova, a vatrogasi su ga uspeli lokalizovati oko 2.35. Na terenu je bilo 13 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila koji su gotovo do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet sati jutros gasili vatru.

Dolaskom na teren, vatrogasci su odmah pristupili spasavanju ugroženih života.

– Bili su tu bračni par s bebom te još jedna žena koja je ostala bez svesti. Svi su lakše povređeni jer su se verovatno nagutali dima – rekli su za Klix iz PVB KS te dodali da su im od velike pomoći na terenu bili policijski službenici i ekipa Hitne pomoći.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci su "vadili ljude iz požara, a bebu hvatali dok je otac bacao iz vatre".

Uzroci izbijanja požara nisu potvrđeni, a pretpostavlja se kako je reč o neadekvatnim elektro instalacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.