OSVOJTE JE SEKSI VEŠTINAMA: Žene u krevetu žele baš ovo

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVOJTE JE SEKSI VEŠTINAMA: Žene u krevetu žele baš ovo

Ekipa australijskog izdanja Men's Health-a je anketirala 2.439 žena, koje su otkrile koje erogene zone često zaboravljamo, a dovode ih do ludila.

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

POČNITE OD NJENOG VRATA

"Poljubac u vrat = instant uzbuđenje = promena donjeg veša", Trina, 38Pretpostavljali ste da je grickanje vrata seksi, ali da niste ni slutili da ih baš toliko uzbuđuje? Istina je, mnoge ispitanice su istakle važnost vrata kao erogene zone."Postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << određena ranjivost kod vrata. To je ljudska regija koju želimo da zaštitimo, što ga čini senzualnim mesto za istraživanje", kaže dr Yvonne Fullbright, autor knjige Touch me there!A hands on guide to your orgasmic hot spots.

Poljubite potiljak njenog vrata, krećući se od kože u njenoj kosi prelazeći jezikom preko folikula kose.UŠI

"Ako sam blizu orgazma, dovoljan je samo dodir ili šaputanje na uho koji će me gurnuti preko granice i odvesti do vrhunca", Lejsi, 24Njene uši (spoljašnjost i unutrašnjost) su pune nervnih završetaka. Otvorite usta i lagano joj prenesite topao vazduh u uvo, a onda skupite usta i pružite joj hladan vazduh na spoljašnji deo uha.

Masirajte joj usnu školjku usnama ili prstima, nežno je vukući nadole.

ONA VOLI DA GLEDA

"Volim da gledam njegov penis dok vodimo ljubav", Džen, 34

"Žene su vizuelna bića i penisi su im neverovatno seksi, pa je sasvim ok da je još više uzbuđuje kada gleda vaš penis u toku vođenja ljubavi", kaže Tajrini Lorenks, naučnica seksualne psihofiziologije u laboratoriji na Univerzitetu u Teksasu.

"Čak iako sam strejt, volim da gledam pornić sa dve žene i da se dodirujem", Lisa, 28IGRAJTE SE NJENIM GRUDIMA

"Čak iako su mi grudi male, volim da se on igra s mojim bradavicama u toku seksa", Mel, 21Bradavice su veoma senzizivne, ali fokusirajte se i na cele grudi. Igrajte se s njima, ližite ih i grickajte ih i uživajte.

OBOŽAVAJTE NJENU ZADNJICU

"Volim kad zgrabi moju zadnicu tokom seksa ili kada niko ne gleda. Ovaj deo svog tela najmanje volim, pa ako on kaže da mu se dopada, onda se i meni više dopada", Kejl 21

Kada se u javnosti, držite ruke podalje od njene zadnjice i grudi, jer nije pristojno i istražite manje uočljive delove tela.

U krevetu, počnite sa poljupcima u donjem delu kičme dok joj nežno prelazite prstima preko zadnjice.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Osam najvećih neprijatelja sperme

Kako se hrani najbolji fudbaler na svetu?

6 vežbi koje brutalno sagorevaju masne naslage

Jutarnje navike zahvaljujući kojima ćete izgledati besprekorno

Oralni seks odličan za zdravlje žene

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.