OSUĐENA ZBOG SEKSA SA DEČAKOM (13): 18 meseci zatvora jer je spavala sa sinom prijateljice!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUĐENA ZBOG SEKSA SA DEČAKOM (13): 18 meseci zatvora jer je spavala sa sinom prijateljice!

Ovaj slučaj ne bi ni završio na sudu da dečak nije posumnjao da devojka (29) možda nije inficirana virusom hepatitisa, a kako mu se nije odgovarala na pozive i SMS-poruke sve je prijavio policiji

BEČ - Sud je osudio jednu Bečlijku (29) na 18 meseci zatvora jer je imala polni odnos sa 13-godišnjim sinom svoje najbolje prijateljice.

Sudsko veće je odlučilo da je žena kriva seksualnu zloupotrebu maloletnika i ona će šest meseci od dosuđene kazne provesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iza rešetaka, a godinu dana uslovne kazne na slobodi, ukoliko u naredne tri godine ne bude opet prekršila zakon.  Otežavajuća okolnost u određivanju kazne bila je i činjenica da je optužena već bila kažnjavana zbog krađa i posedovanja narkotika.

Državni tužilac je morao da je goni po službenoj dužnosti, iako je na početku suđenja,  priznao da je "u ovom slučaju zapravo teško govoriti o krivičnom delu".  Da podsetimo,  prošlog avgusta ona je došla je kod svoje prijateljice i komšinice na piće. Razgovarale su do kasno i pritom prilično popile. Majka dečaka, koji je takođe bio prisutan, otišla je posle ponoći da spava. Njen sin i komšinica su ubrzo posle toga takođe otišli u krevet, ali zajedno, tvrdi dečak.

"Obigravali smo jedno oko drugog, a onda smo vodili ljubav", kazao je na sudu tinejdžer. Bilo je to dve nedelje pre dečkovog 14. rođendana. On je izjavio da je inicijativa je bila obostrana. Optužena je međutim, negirala da je imala seks sa momkom, i da su samo sedeli i pričali do duboko u noć. Predsednica sudskog veća a ni porotnici nisu poverovali u njenu priču.

Devojka je dobro prošla i dobila relativno nisku kaznu, jer je po austrijskom zakonu mogla da bude osuđena i do deset godina zatvora. Ovaj slučaj ne bi ni završio na sudu da dečak nije posumnjao da žena možda nije inficirana virusom hepatitisa. Kako mu devojka nije odgovarala na pozive i SMS-poruke, dečko sve priznao stricu i majci. On je priznao da nije smeo da ode do stana majčine prijatlejice koja živi u njihvom komšiluku jer se bojao reakcije njenog momka sa kojim živi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.