OSUĐEN RISTO JOVANOVIĆ: Skandalozna odluka lažnog suda u Prištini, moraće da plati za ono što je uradio

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2021, 11:44

OSUĐEN RISTO JOVANOVIĆ: Skandalozna odluka lažnog suda u Prištini, moraće da plati za ono što je "uradio"

Sud je u odluci naveo da je Jovanović imao nameru da izazove razdor i netrpeljivost između etničkih zajednica tokom obeležavanja Vidovdana na Gazimestanu.

Sud u Prištini osudio je Rista Jovanovića, uhapšenog na Gazimestanu zbog navodnog "izazivanja razdora i netrpeljivosti", na šest meseci zatvora. Sud može da uvaži i zamenu kazne zatvora za novčanu u iznosu od 6.700 evra, sa čim se Jovanović složio.

Zbog toga ga sud, kako se navodi, osuđuje na šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počevši od datuma izricanja presude.

Vreme provedeno u pritvoru biće mu uračunato, a sud može da uvaži i zamenu kazne zatvora za novčanu u iznosu id 6.700 evra, sa čim se Jovanović složio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.