OSUĐEN NADBISKUP KOJI JE KRUNISAO KRALJA ČARLSA! Uhvatili ga na delu, poglavar Anglikanske crkve priznao krivicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 07:33

OSUĐEN NADBISKUP KOJI JE KRUNISAO KRALJA ČARLSA! Uhvatili ga na delu, poglavar Anglikanske crkve priznao krivicu!

Snimljen je kamerom

Poglavar Anglikanske crkve, kenterberijski nadbiskup, velečasni Džastin Velbi kažnjen je sa više od 500 funti kazne i oduzimanja tri boda pošto je uhvaćen u prebrzoj vožnji u Londonu.

Kako navodi Bi-Bi-Si (BBC), on je pismeno priznao krivično delo i osuđen je na privatnom pretresu pred sudom za prekršaje. Velbi je snimljen kako vozi brzinom od 40 kilometara na sat u zoni u kojoj je ograničenje 30 kilometara, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom Volksvagen Golfu prošle godine.

Nadbiskup, koga je kamera za brzinu uhvatila 2. oktobra prošle godine, procesuiran je kroz jedinstveni pravosudni postupak - metod koji omogućava sudovima da rešavaju slučajeve bez potrebe da optuženi ide na ročište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.