OŠTROM OKU FOTOGRAFA OVAJ DETALJ NIJE PROMAKAO: Šta je to pisalo na blejzeru supruge Džoa Bajdena (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 22:07

OŠTROM OKU FOTOGRAFA OVAJ DETALJ NIJE PROMAKAO: Šta je to pisalo na blejzeru supruge Džoa Bajdena (FOTO/VIDEO)

Stajlingom poslala jasnu poruku

Džil Bajden šalje svojim stajlingom poruku ljubavi dok prati svog supruga predsednika SAD Džozefa Bajdena u inostranstvu.

Prva dama SAD nosila je crni blejzer sa natpisom "ljubav" na leđima kada su se ona i predsednik SAD sastali sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom i njegovom suprugom Keri Džonson, preneo je AP.

Ona je nosila isti blejzer pre više od dve godine kada je započeta Bajdenova predsednička kampanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Donosimo ljubav iz Amerike - rekla je ona novinarima, objašnjavajući svoj modni izbor.

- Ovo je globalna konferencija i pokušavamo da uspostavimo jedinstvo širom sveta i mislim da je to potrebno sada, da ljudi osete jedinstvo iz svih zemalja i osete nadu posle ove godine pandemije - istakla je ona.

Bajdenova je poznata po svojim modnim izborima, često se odlučujcuhi za pastelne ili na oko privlačne printove na događajima na kojima prisustvuje u ime administracije predsednika SAD. Veoma retko nosi obuću bez potpetica.

Ovo nije prvi put da je ona odećom poslala direktnu poruku - tokom predizbornog putovanja u Ajovu krajem prošle godine, Bajdenova je nosila crne uske farmerke sa natpisom "Glasaj", podseća AP.

Blejzer i pantalone Džil Bajden potpuno su drugačiji od poruke koju je prethodna prva dama SAD Melanija Tramp poslala svojom odećom tokom putovanja u pritvorski centar za decu migrante 2018. kada je nosila blejzer na kome je pisalo: "Stvarno me nije briga, da li je tebe?'' - dodaje Asošijejted pres.

U prihvatilištu tog centra je, kako navodi američka agencija, nosila drugi blejzer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.