OŠTRA KAZNA ZBOG PODVOĐENJA MALOLETNICA:  Osuđena bivša devojka i saradnica milijardera Epstajna

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 20:57

OŠTRA KAZNA ZBOG PODVOĐENJA MALOLETNICA: Osuđena bivša devojka i saradnica milijardera Epstajna

Gislejn Maksvel, bivša devojka DŽefrija Epstajna, koja mu je pomagala da podvodi maloletnice osuđena je na 20 godina zatvora.

Ona se na suđenju pojavila u plavom sakou i beloj košulji, a na očima je nosila naočare i sve vreme se krila iza zaštitne maske. Sve vreme je sedela između svojih advokata.

- Duboko saosećam sa svim žrtvama koje su uključene u ovaj slučaj - rekla je Maksvel.

Sudija je odbacio niz prigovora Maksvelinog advokatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima.

Podsetimo, Maksvel je još u decembru prošle godine proglašena krivom po opužnici da je namamljivala i podvodila maloletnice za seksualno zlostavljanje.

Epstajn, njen bivši dečko i poslodavac, bio je osuđeni seksualni prestupnik koji je umro u saveznom pritvoru pre nego što mu je suđeno.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saradnica Epstajna osuđena na 20 godina zbog podvođenja maloletnica

Izvor: Danas, 28.Jun.2022

Gislejn Maksvel osuđena je danas na 20 godina zatvora u Njujorku zbog podvođenja maloletnih devojaka Džefriju Epštajnu, prenosi Gardijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.