OSTAVLJA-BEZ-DAHA-Pogledajte-novi-seksi-ples-australijske-atleticarke

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVLJA-BEZ-DAHA-Pogledajte-novi-seksi-ples-australijske-atleticarke

Jeneke (21) je postala svetski popularna pre dve godine na SP za juniore, kada je seksi plesom uoči trke postala zvezda na društvenim mrežama

GLAZGOV - Atraktivna australijska atletičarka Mišel Jeneke ponovo se našla u centru pažnje zbog svog atraktivnog seksi zagrevanja uoči trke na 100 metara s preponama na Igrama Komonvelta u Glazgovu.

Jeneke (21) je postala svetski popularna pre dve godine na SP za juniore, kada je seksi plesom uoči trke postala >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zvezda na društvenim mrežama.

Australijanka je za kratko vreme postala popularna zbog svog specifičnog načina zagrevanja uoči starta trke, a za kratko vreme dobila je veliki broj navijača.

Jeneke je svoj seksi ples ponovila i u Glazgovu i to na oduševljenje navijača, a rezultat trke je bio u drugom planu.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.