OSTAVIO EMOTIVNU PORUKU, PA POGINUO: Muškarca ubio kamion od šest TONA a njegove reči će vas NAJEŽITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 09:13

OSTAVIO EMOTIVNU PORUKU, PA POGINUO: Muškarca ubio kamion od šest TONA a njegove reči će vas NAJEŽITI

Okolnosti nesreće se utvrđuju

Britanski turista poginuo je juče u stravičnom sudaru sa kamionom od šest tona.

Neimenovani muškarac je svojoj supruzi objavio poruku za Dan zaljubljenih samo nekoliko sati pre nego što se vratio skuterom sa plaže na ostrvu Puket na jugu Tajlanda.

Svedoci su rekli da je njegov bicikl skrenuo u suprotnu traku i uleteo u prednji deo nadolazećeg kamiona.

On je proglašen mrtvim na licu mesta od teških >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povreda glave nešto posle 5 sati ujutro po lokalnom vremenu.

- Želim svojoj lepoj supruzi divan Dan zaljubljenih. Želim da ti dam sve što zaslužuješ i više.. Ti si moja stena i moj svet. Volim te svim srcem - glasila je njegova poslednja poruka na društvenim mrežama.

- Vozio sam od kružnog toka prema plaži. Video sam kako se motocikl usekao u moju traku i zabio se u prednji deo kamiona. Nisam imao vremena da reagujem. Odmah sam prestao da vozim i pomerio kamion na ivicu puta i sačekao hitnu pomoć i policiju - rekao je potreseni vozač kamiona Hakam Juso (26).

Policajci su rekli da sada čekaju rezultate obdukcije kako bi se utvrdilo da li je turista vozio motocikl dok je bio pod dejstvom alkohola ili droge.

- Stanica je oko 5.10 časova dobila obaveštenje iz radio centra da je došlo do sudara tri vozila. Britanac je bio mrtav kada su stigle hitne službe. Njegovo telo je prebačeno u bolnicu na potpunu obdukciju - saopštila je policija.

Iz policije takođe kažu da su detalji incidenta poslati britanskoj ambasadi, koja kontaktira njegovu porodicu u Velikoj Britaniji, prenosi Metro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.