OSTAVILI SVE ŠTO SU IMALI I OTIŠLI DA ŽIVE U ŠATORU: Zbog ovih godinu dana znam da ćemo sve moći da izguramo kao porodica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 18:54

OSTAVILI SVE ŠTO SU IMALI I OTIŠLI DA ŽIVE U ŠATORU: "Zbog ovih godinu dana znam da ćemo sve moći da izguramo kao porodica!"

Australijanci Bohan (32) i Taj Geritson (35) imaju nekonvencionalan način života. Naime, oni putuju u prikolici, žive u šatoru i kuvaju večeru na plaži.

Par, koji se na TikToku naziva "thesimplefolk_", svoj jedinstveni način života naziva "kreativnim životom na putu".

Sa svoje troje dece započeli su svoje putovanje 2018. kada su počeli da borave u karavanu "Spaceline" iz 1981. pod nadimkom "Sani" (sunčano). Njihov video na TikToku od devet sekundi kog su objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlog meseca, dostigao je preko 469.000 pregleda a prikazuje par u zagrljaju dok se njihovo troje dece, Indiana, Arčer i Oliv, igraju u pesku u kampu.

"Šator na godinu dana - da li biste to uradili?! Nakon ovog poglavlja, mislim da ćemo u životu moći da uradimo gotovo sve zajedno", stoji u opisu videa.

Drugi snimak koji su objavili otkrio je kako pripremaju večeru na plaži.

"Naša omiljena vrsta večere. Potrebno je malo više truda, ali uvek je vredno", stoji u opisu videa u kom deca gule kukuruz a Bohan kuva lonac vode dok logorska vatra besni u pozadini.

Petočlana porodica podstakla je druge da isprobaju ovu aktivnost na otvorenom. 

"Ovo je vaš znak da odnesete večeru na plažu", glasi tekst na 12 sekundi snimka.

Oko 50.000 korisnika TikToka sledi njihov nomadski stil života, a veliki broj onih su se odlučili da komentarišu njihov način života.

"Najslađa i najinspirativnija stvar koju sam video u poslednje vreme", "Prelepo iskreno, dobro za vas i vašu porodicu", "Upravo sam pronašao vaš profil, ali vaša mala obitelj i način života moj je san, raduje me što vidim da ovo postoji pa vam hvala što ste to podijelili ", glasili su neki komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.