OSTALO NAM JE 6 MESECI DA SPASEMO SVET Bezbednost svih je ugrozena samo nas OVO moze izvuci

Izvor: medio.rs, 03.Jun.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALO NAM JE 6 MESECI DA SPASEMO SVET Bezbednost svih je ugrozena samo nas OVO moze izvuci

Specijalni savetnik UN Džefri Saks veruje da su tri ključna sastanka u julu, septembru i novembru

Savet svima je da što pre krenu da razmišljaju o skloništima jer nam sledi smak sveta, a ukoliko to žele da spreče, u narednih šest meseci postoji šansa da do toga ipak ne dođe, evo i kako!

Vodeći ekonomisti smatraju da odluke koje se donose nasastancima Vlade u narednih šest meseci će bitno uticati na našu budućnost i bezbednost čitave planete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Specijalni savetnik UN Džefri Saks veruje da su tri ključna sastanka u julu, septembru i novembru. Jedan od njih je iKonferencija o klimatskim promena UN u Parizu kao instrument u borbi da se okonča globalno siromaštvo i zaštiti životna sredina.

– Konačno je došlo i to vreme da “novije generacije” pokušaju da “dovedu stvari na pravi put” – rekao je Džefri.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

– Ovakva prilika se ne propušta jer je za ovakve sastanke potrebno i po 10 godina, a nama je data prilika da sve “ispravimo” za samo šest meseci – dodao je on.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.