OSTACI NISU BILI PREPOZNATLJIVI, ALI... Sada je definitivno - misterija tela nađenog na plaži rešila sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 18:53

"OSTACI NISU BILI PREPOZNATLJIVI, ALI..." Sada je definitivno - misterija tela nađenog na plaži rešila sve (FOTO)

U četvrtak popodne po lokalnom vremenu na plaži kod mesta Marblhed u Masačusetsu, blizu kuće majke Brajana Volša, pronađeni su ljudski ostaci, a policija je tokom jučerašnjeg dana ispitivala o kome se radi, jer nije bila isključena ni mogućnost da pripadaju Ani Volš.

U međuvremenu je utvrđena identifikacija i telo pripada muškarcu Majkl Greju koji je nestao 11. decembra, prenosi boston25news.

Ranije ovog meseca, državna policija i lokalni ronilački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu.

Ljudske ostatke koji su duže vreme bili u moru, podsetimo, pronašla je žena koja je šetala psa koji je osetio čudan miris i otrčao a vlasnica ga je pratila.

- Hoću da budem precizan, ostaci nisu bili prepoznatljivi kao osoba. Ali, znao sam da je to telo - izjavio je sin žene koja je pronšla ljudske ostatke za američki NBC Boston.

Mesto Marblhed nalazi se tridesetak kilometara od Kohaseta, varošice u kojoj je živela porodica Volš.

Ana Volš, rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara, a u međuvremenu je njen suprug Brajan Volš uhapšen i optužen za ubistvo.

Policija je pronašla mnogo dokaza protiv Brajana Volša koji ga vezuju za nestanak i moguće ubistvo Ane Volš, ali njeno telo nije do sada pronađeno.

Sve vesti o Ani Volš čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.