OSMORO DECE napalo mladića MOTKAMA u Slavonskom Brodu: Pokušao da pobegne, ali onda su deca IZVUKLA NOŽEVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSMORO DECE napalo mladića MOTKAMA u Slavonskom Brodu: Pokušao da pobegne, ali onda su deca IZVUKLA NOŽEVE!

Mladić (19) je teško povređen kada su ga na autobuskoj stanici napala jedna gospođa i osmoro dece, od kojih su dvojica maloletnika, mladića napala i nožem

Mladić E. D. R. (19) teško je povređen u napadu nožem dvojice maloletnika koji se dogodio u utorak oko 18:15 časova na autobuskoj stanici u Slavonskom Brodu.

On je prevezen u Opštu županijsku bolnicu gde je podvrgnut operativnim zahvatima abdomena i grudi.

- Pacijent je operisan i uspeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu zaustavimo krvarenje. Njegovo stanje je trenutno stabilno, ali nastavljamo da ga pratimo - rekao je Anto Lukenda, lekar u slavonskobrodskoj bolnici, i dodao da je mladić dovezen s jednom ubodnom ranom na leđima i jednom na natkolenici.

- Rana na nozi takođe je obrađena, ali ona nije bila problematična. Ova na levoj strani leđa je prilično opasna jer mu je taj jedan ubod zahvatio abdomen i grudi - istaknuo je Lukenda.

Svedoci događaja ispričali su da su i napadnuti mladić i napadači Romi iz Slavonskog Broda.

- U ekipi koja ga je napala bili su jedna starija žena i osmoro dece od 5-6, pa do 15-16 godina. Oni su se celo poslepodne motali po stanici i kada je autobus stao na peron, a mladić iz njega izašao, krenuli su na njega. Imali su tri drške za sekiru i počeli su da mu viču nešto u stilu: "Zašto si pokrao našu mamu" ili slično, pa su počeli da ga udaraju tim drškama i srušili su ga na pod. Potrčao sam prema njima, skočio je i vozač autobusa, pa smo ih rasterali, a mladić je pobegao u autobus. Ali, napadači su odjednom svi odreda izvadili kuhinjske noževe, dvojica od njih su utrčali u autobus i veoma brzo iz njega istrčali, a odmah za njima izašao je i mladić govoreći kako ga boli. Tada smo videli da je uboden - ispričao je svedok tog brutalnog napada.

Mario Marić, upravnik stanice, je rekao da je napadnuti mladić doputovao autobusom koji je stigao iz Zagreba.

- Čim su ga napali, pozvana je policija i Hitna pomoć, a naša službenica je zapisala regisarski broj automobila kojim su pobegli. Druga službenica je odmah iznela kutiju prve pomoći, pa su mu pre dolaska Hitne pomoći stavili zavoj na ranu, a on je vikao da ga jako boli. Naši zaposleni su videli i da je jedan nož bačen u kantu za smeće pokraj perona gde se napad dogodio, pa ga je policija uzela - izjavio je Marić.

Policija je već tokom noći privela dvojcu maloletnika osumnjičenih za napad na 19-godišnjaka, pa nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.