OSEĆAŠ SE MOĆNO DOK NEKOG UDARAŠ U GLAVU Ćerka Dina Dvornika digla javnost na noge novom porukom

Izvor: Blic, 31.Jan.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OSEĆAŠ SE MOĆNO DOK NEKOG UDARAŠ U GLAVU" Ćerka Dina Dvornika digla javnost na noge novom porukom

Poznato je da ćerka Dina Dvornika bez dlake na jeziku govori o mnogim temama koje je donekle dotiču, a neretko izazove i posebne reakcije svojim objavama.

Sada se novopečena majka dotakla teme o tuči dve maloletnice u Hrvatskoj koja ju je, očigledno potresla.

"Ne kužim ove tučnjave. Ideš da se biješ i kao “fora” da pokažeš kako si snažna pred ekipom. Snimaju te, radi te adrenalin. Osećaš se moćno dok nekog na podu udaraš u glavu svom snagom. Odete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obe kući i za nekoliko sati imamo još jedan slučaj. Pre 18. godine postaneš ubica, jer si htela da ispadneš faca. Nekome uskratiš da hoda zemljom, a sebi uskratiš normalan zivot. Od tebe, postaješ nebitna, niko te ne želi blizu sebe, a kriješ prošlost zauvek godinama kasnije, proganjaju te slike osobe koje više nema, i ni sama više ne znaš zašt- .mislim, je l' to budućnost koju mladi žele za sebe danas?

Njen post na mreži "Fejsbuk" je izazvao brojne komentare i digla je dobar deo javnosti na noge, govoreći da je u pravu i da takve devojke zaslužuju kaznu. Njeni pratioci su ostavili svoja mišljenja, a Ela je napomenula da je njena majka videla da ona to radi, odvela bi je na pusto ostrvo da pravi "kuću od čačkalica".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potresena Ela Dvornik ostavila SNAŽNU PORUKU svim svojim fanovima na društvenoj mreži!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2018, 11:40

Strogo protiv vršnjačkog nasilja!..Poznato je da Ela Dvornika bez dlake na jeziku govori o mnogim temama koje je donekle dotiču, a neretko izazove i posebne reakcije svojim objavama...Sada se novopečena majka dotakla teme o tuči dve maloletnice u Hrvatskoj koja ju je, očigledno potresla...ZABORAVLJENE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.