OSASUNA PREGAZILA ATLETIKO: Real na vrhu Primere

Izvor: Kurir, 24.Feb.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSASUNA PREGAZILA ATLETIKO: Real na vrhu Primere

Tim iz Pamplone posle remija sa Barselonom, uzeo bodove i do ovog kola vodećem timu na tabeli

Fudbaleri Osasune napravili su drugo veliko iznenađenje ove sezone i posle remija sa Barselonom, pregazili Atletiko Madrid rezultatom 3:0 u 25. kolu Primere.

Osasuna je povela već u šestom minutu golom Alvara Sehuda, koji je sam na drugoj stativi uhvatio volej posle centaršuta Armenterosa.

Asistent kod prvog postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << drugi gol u 21. minutu, i to na kakav način. Oduzeo je loptu protivnicima na nekih 25 metara i poslao projektil od stativu golmana Tiba Kurtoe.

Tri minuta pre kraja prvog poluvremena, sve je bilo rešeno, kada je Tores iskoristio centaršut Damije i postavio konačnih 3:0.

Primera, 25. kolo:

petak:

Valjadolid – Levante 1:1

subota:

Real Madrid – Elče 3:1

Selta – Hetafe 1:1

Real Sosijedad – Barselona 3:1

Almerija – Malaga 0:0

nedelja:

Rajo Valjekano – Sevilja 0:1

Betis – Atletik Bilbao 0:2

Valensija – Granada 2:1

Osasuna – Atletiko Madrid 3:0

ponedeljak:

Espanjol – Viljareal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.