OSAMNAEST MESECI DRŽAO MRTVOG OCA U ZAMRZIVAČU IZ BIZARNOG RAZLOGA: Nadležni su u stanu zatekli haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 14:11

OSAMNAEST MESECI DRŽAO MRTVOG OCA U ZAMRZIVAČU IZ BIZARNOG RAZLOGA: Nadležni su u stanu zatekli haos

Jedan Holanđanin držao je telo preminulog oca u zamrzivaču kako bi „mogao da razgovara sa njim“.

Policija iz holandskog grada Landgrafa navodno je pronašla leš nakon dojave porodičnog lekara koji je bio zabrinut za zdravlje svog stojednogodišnjeg pacijenta.

Holandski mediji preneli su da je sin preminulog, star osamdeset i dve godine, rekao da je odlučio da stavi leš svog oca koji je umro prirodnom smrću pre osamnaest meseci kako bi mogao da „nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razgovara sa njim“.

Policija je navela da je u toku istraga da li se iza svega krije neka prevara.

Nadležni službenici su posetili stan u kome je držan leš i u njemu zatekli haos. Nakon toga su sinu preminulog dali rok od nedelju dana da sve dovede u red.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.