OŠ »Ivo Andrić« nagradila učenike za uspjehe

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠ »Ivo Andrić« nagradila učenike za uspjehe

BANJALUKA - Osnovna škola "Ivo Andrić" iz Banjaluke je tradicionalno posljednjeg petka u maju organizovala program "Dan učeničkih postignuća", koji predstavlja presjek rada i uspjeha učenika, ali i kraj školske godine. Svečanost su otvorili članovi hora izvođenjem himne.

"Ovo je dan kada sabiramo plodove šta smo sve uradili u ovoj školskoj godini. Dodijelili smo 35 nagrada učenicima koji su osvojili prva mjesta na konkursnim, likovnim, literarnim takmičenjima, sportskim aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao i učenicima koji su dobili posebne diplome iz pojedinih nastavnih predmeta", izjavila je Željka Opačić, direktorka OŠ "Ivo Andrić".

Za učenika generacije proglašen je Rastko Gajanin. Nagrade i zahvalnice su dobili učenici Maša Maksimović, Jovan Stoiljković, Isidora Kopanja,  Milica Bošnjak,  Ksenija Mitrić, Ana Radoja, Milan Bokan, Luka Savanović i mnogi drugi đaci koji su ostvarili značajne uspjehe na brojnim takmičenjima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.