ORLIĆ PORUČIO HULIGANIMA IZ OPOZICIJE: Od lažnog imena “Srbija protiv nasilja” ostalo je golo nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 22:07

ORLIĆ PORUČIO HULIGANIMA IZ OPOZICIJE: Od lažnog imena “Srbija protiv nasilja” ostalo je golo nasilje

Vladimir Orlić poručio je da nasilje neće proći.

Zbog nemira koji su zahvatili prestonicu posle pokušaja nasilnika i huligana iz opozicije da upadnu u Skupštinu Beograda reagovao je i predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

- Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir - uništavanja institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pokušaja da celu Srbiju uvuku u sukob i nesreću - rekao je Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Divljačko demoliranje Skupštine grada i pokušaji da zgradu zapale, uz otvorene pozive na linč i upotrebu eksploziva finalni su stadijum bezumlja razularene bande koja bi da se dočepa vlasti po cenu tuđih glava - kaže Orlić.

- Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo je golo nasilje i destrukcija, usmereno protiv Srbije i namereno da joj namakne omču oko vrata, brutalnim gaženjem narodne volje i prava na život i mir pristojnih i poštenih ljudi, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji. Srbija im to neće dozvoliti, neka budu sigurni. Srbija je odabrala život i napredak, stala snažno uz svog predsednika Aleksandra Vučića i odlučila da - neće da stane. A banda bezumnika i divljaka u prošlost i mrak može da odvuče samo - samu sebe. Sa Srbijom oni nemaju ništa zajedničko - ističe Orlić.

Izvor: Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.