ORGAZAM JE ZAGARANTOVAN: Ovu SEKS POZU žene ne odbijaju jer je OBOŽAVAJU

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGAZAM JE ZAGARANTOVAN: Ovu SEKS POZU žene ne odbijaju jer je OBOŽAVAJU

Iako smo svi jedinstveni kada je seks u pitanju, postoji jedna stvar koju obožavaju i muškarci i žene.

Radi se o dogi pozi - kada muškarac penetrira ženu otpozadi.

Skoro 35 ispitanih osoba reko je da im je ovo omiljena poza, dok se na drugom i trećem mestu nalaze misionarska (za žene) i kada je devojka na muškarcu (za muškarce).

Ipak, prilikom seksa otpozadi, muškarci bi trebalo da budu veoma pažljivi jer je ovo ujedno i najopasnija poza za žene, dok bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << žene trebale da obrate pažnju kada su na muškarcu jer u ovoj pozi bukvalno mogu da im slome penis.

Rezultati istraživanja pokazali su i da bi muškarci radije probali analni seks, dok se on nije našao na ženskom spisku stvari koje žene žele da probaju u seksu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.