Izvor: B92, 06.Maj.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSTI IZBORI SE ODLAZU ZA SLEDECU GODINU ?

Regionalni portparol UNMIK u Kosovskoj Mitrovici Frenk Benjamisen izjavio je u nedelju da UNMIK intenzivno razgovara sa tri predstavnika albanske zajednice, Ibrahimom Rugovom, Hasimom Tacijem i Ramusom Haradinejem o nacrtu pravnog okvira za Kosovo, javlja FoNet.

"Blizu smo, ali nismo dosli do sporazuma. Verujem da smo resili sustinska pitanja, ali jos postoje nesuglasice o terminima koji ce se koristiti. Sto se tice srpske strane, UNMIK nije odbio njihove amandmane. U Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ce se sef civilne misije Hans Hakerup sastati sa predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom i razgovarati sa predstavnicima clanica Saveta bezbednosti", naglasio je Benjamisen.

Benjamisen nije odbio mogucnost da opsti izbori na Kosovu i Metohiji budu odlozeni za sledecu godinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.