OPŠTA TUČA U ŽARKOVU ZBOG PREGAŽENOG PSA? Sevale šipke, pesnice i stolice iz obližnje picerije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 17:20

OPŠTA TUČA U ŽARKOVU ZBOG PREGAŽENOG PSA? Sevale šipke, pesnice i stolice iz obližnje picerije! (VIDEO)

U tuči su učestvovala četvorica muškaraca

Tuča u Žarkovu, u kojoj se koristila stolica i šipka, dogodila se jer je jedan muškarac pregazio psa drugom, kako se saznaje u piceriji iz koje je uzet deo nameštaja korišćen u obračunu.

Kako je ispričao momak iz picerije, muškarci su se prvo jurili kolima.

- Stigli su se na semaforu i tu su izašli iz kola i fizički se obračunali. Iz naše picerije je uzeta samo jedna stolica - objasnio nam je radnik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Kako se vidi na snimku, jedan muškarac jurio je drugog sa povećom šipkom u rukama.

Nakon toga se pojavljuje treći muškarac, koji juri četvrtog, sa stolicom u rukama. Zatim ga udara. Nakon toga, muškarac, koji je imao šipku u ruci, napada onog sa stolicom.

Muškarac, koji je napadao drugog sa stolicom, na kraju sa njom razbija zadnje staklo vozila koje je zaustavljeno na ulici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNE TUČE STOLICAMA U Žarkovu grupa muškaraca se potukla i blokirala saobraćaj (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Tuča u Žarkovu, u kojoj se koristila stolica i šipka, dogodila se jer je jedan muškarac pregazio psa drugom u piceriji iz koje je uzet deo nameštaja korišćen u obračunu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.