OPŠTA POMETNJA NA PLAŽI U HURGADI: Srbi i stranci beže iz vode, MORSKA NEMAN protutnjala pored njih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:53

OPŠTA POMETNJA NA PLAŽI U HURGADI: Srbi i stranci beže iz vode, MORSKA NEMAN protutnjala pored njih! (VIDEO)

Dramatičan prizor

Na Instagram stranici 192_rs objavljen je snimak sa omiljenog letovališta Srba u Egiptu, iz Hurgade. Naime, na snimku se vidi velika grupa turista i kupača koji uspaničeno trče prema plićaku da bi videli šta se to tamo dešava u vodi.

Svi su mislili da je u pitanju ajkula, pa su neki od njih dovikivali drugima da brzo napuste vodu i da se paze jer je možda baš u pitanju ova morska neman.

Međutim, srećom, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u pitanju ajkula, već raža (koja je isto opasna) koja je samo protutnjala kroz plićak i potom otišla dalje. Tursiti su svedočili pravoj pometnji, ali na sreću nije bilo povređenih.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, nedavno je jedan ruski državljanin stradao u napadu tigar ajkule koja ga je na desetak metara od obale bukvalno raspolutila, a ljudi iz obližnjeg restorana su snimili čitavu zastrašujuću scenu.

Momak je stradao, a kasnije je ajkula dugačka tri metra ubijena i izvačena na kopno. Potom su delovi tela, uključujući i glavu žrtve pronađeni u njenoj utrobi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.