OPŠTA PANIKA, AVION SE RASPADA U LETU: Otpao deo krila, putnici snimili MUČNE scene - ovo je stvarno JEZIVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 17:46

OPŠTA PANIKA, AVION SE RASPADA U LETU: Otpao deo krila, putnici snimili MUČNE scene - ovo je stvarno JEZIVO (VIDEO)

Putnik zabeležio jezive trenutke tokom leta

Putnik komercijalnog leta iz San Franciska za Boston zatekao je neobičan prizor kada je pogledao kroz prozor aviona i video kako se jedno krilo raspada u vazduhu, javlja Fox News.

Putnik Kevin Klark rekao je da se ukrcao na Junajtedov let 354, avion Boing 757-200 koji je poleteo iz San Franciska i poleteo po rasporedu, ali je pilot rekao da će avion biti primoran da skrene u Denver, preneo je Boston 25 News. Tada je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očima video problem. Letvica desnog krila aviona se "raspadala" i nedostajali su joj primetni komadi.

- Da li je naleteo na pticu? To nije dobro - rekao je Klark.

- Poleteli smo, čuo sam ovo jako zujanje, a onda je utihnulo tako da nisam mnogo razmišljao o tome i odjednom se pilot obratio, pa sam otvorio zavesicu na prozoru, provirio i video da je uništena cela prednja ivica krila.

Takođe je uspeo da izvadi svoj mobilni telefon i snimi mučan trenutak.

- Upravo ću sleteti u Denver, a krilo aviona se raspada - rekao je Klark na video snimku.

Nakon prinudnog sletanja u Denver, Klark i ostala 164 putnika na letu Junajteda ukrcali su se u novi avion.

Klark je na kraju sleteo na svoje konačno odredište na aerodromu Logan oko tri sata kasnije nego što je planirano, rekavši za Boston 25 News da mu je drago što je živ.

- Prvo je nastala panika, ali pilot se vratio, pogledao ga, napravio nekoliko slika, razgovarao sa momcima na zemlji, rekao da će nastaviti za Denver, da ne bi trebalo da bude problema - rekao je Klark.

- Let 354 Junajteda preusmeren je u Denver juče popodne kako bi rešio problem sa letvicom na krilu aviona - rekao je portparol Junajteda za Fox Business.

- Let je bezbedno sleteo i dogovorili smo da druga letelica odveze putnike do njihovog odredišta, koja je od tada stigla u Boston.

Klark je za Boston 25 News rekao da mu se činilo da je video dokaze udara ptica u krilo aviona dok je hodao pistom u San Francisku. Avioni udaraju u ptice prilično često i šteta koju one uzrokuju je često minimalna, mada u drugim slučajevima incidenti mogu zahtevati popravke.

Klark je na kraju pohvalio Junajted za dobru reakciju.

NEW - Boeing 757-200 makes emergency landing in the U.S. after one of its wings came apart midair.pic.twitter.com/DW0hafSCGY

— Disclose.tv (@disclosetv) February 21, 2024

(Srbija Danas/Fox News)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.