OPŠTA MAKLJAŽA U AVIONU: Putnici se brutalno tukli tokom leta, pljušte deportacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 15:54

OPŠTA MAKLJAŽA U AVIONU: Putnici se brutalno tukli tokom leta, pljušte deportacije

Pilot EasiJet-a bio je primoran da prinudno sletanje nakon što je tokom leta izbila velika tuča u kojoj je učestvovalo desetak "problemačnih putnika".

Do incidenta je došlo juče na letu EZI19VZ koji je putovao iz Liverpula za Tenerife. Nakon sletanja, policajci su se ukrcali u avion i priveli osumnjičene. Pojedinci će biti deportovani nazad u Veliku Britaniju sledećim dostupnim letom, piše Dejli mejl.

Do tuča je došla usled žestoke debate o turizmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Kanarskim ostrvima nakon što je predsednik Lanzarotea izjavio da je ostrvo prezasićeno britanskim turistima i da umesto njih želi više "kvalitetnijih gostiju" iz kontinentalne Evrope.

Zbog masovne tuče posada je zatražila prisustvo policije i prinudno sletanje. Španski kontrolori vazdušnog saobraćaja potvrdili su incident. Policajci su se ukrcali u avion po sletanju i priveli neposlušne putnike, izvestio je Kanarski nedeljnik.

Ranije ove nedelje ispostavilo se da je pijani putnik primorao pilota na letu od Glazgova za Tenerife da prinudno sleti u Portugal.

Jet2 je saopštio da doživotno zabranjuje letenje 55-godišnjem Britancu, optužujući ga za agresivnost, nedozvoljeno konzumiranje alkohola, zastrašivanje drugih i mokrenje u kabini.

Zbog njega, turisti su morali da sačekaju jutro dok je avion bio očišćen pre njihovog daljeg leta za Tenerife, sledećeg dana.

Avion "Izidžeta" sa 100 ljudi u avionu, koji je išao iz Londona Getvik za Agadir u Maroku, morao je da neplanirano sleti u Faro na Algarveu u petak pošto je pilotu pozlilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.