OPŠTA BEŽANIJA Drama tokom sastanka Blinkena i Netanjahua, odjekivale sirene, pa pobegli glavom bez obzira

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:21

OPŠTA BEŽANIJA Drama tokom sastanka Blinkena i Netanjahua, odjekivale sirene, pa pobegli glavom bez obzira

Blinken i Netanjahu su morali da se povuku u sklonište kada su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost u Tel Avivu tokom njihovog sastanka

Američki državni sekretar Entoni Blinken, premijer Izraela Benjamin Netanjahu i članovi izraelske vlade završili su u bunkeru tokom današnjeg sastanka u Tel Avivu.

Kako navode svetski mediji, .

Prema rečima portparola Meta Milera, u skloništu su proveli oko pet minuta.

"Nakon toga su izašli iz skloništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i razgovore nastavili u komandnom centru", rekao je Miler.

Podsetimo, Blinken je za manje od sedam dana dva puta posetio Izrael.

Izraelski ministar odbrane upozorio je da je "pred nama dug rat", tokom sastanka sa Blinkenom.

"Cena će biti visoka, ali mi ćemo pobediti – za Izrael, za jevrejski narod i za vrednosti u koje obe zemlje veruju", rekao je Joav Galan.

U kratkom obraćanju medijima Blinken je rekao da su SAD uz Izrael.

"Znate našu duboku posvećenost pravu Izraela, zapravo njegovoj obavezi, da se brani i da brani svoj narod. U tome uvek imate podršku Sjedinjenih Država", rekao je Blinken.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.